Нашите курсове

Отстъпки от цените в

English Next Door 

Цените са за нови курсисти и без отстъпки. При записване за всяко следващо ниво нашите курсисти ползват 5% отстъпка. При две деца от едно семейство, по-малкото дете ползва 15% отстъпка, а родител, записан в курс за възрастни, ползва също 5% отстъпка. 

Английски език за най-малките

Четиригодишни деца се обучават безплатно, като се заплаща само цената на учебните комплекти. Заниманията се провеждат веднъж седмично. Децата от предучилищна възраст 6 години се обучават в устен курс с учебници, слушане на оргинални записи, много песни и игри. 

Вижте повече тук: 

 

​

Цени 378 лв. | 630 лв.

Английски и немски език за ученици

Ограмотяването на чужд език при нас започва в първи клас. От втори клас могат да се обучават в летен интензивен курс след завършване на учебната година и наесен да бъдат в ниво с връстниците си. До края на четвърти клас децата са на ниво А2.1.  След седми клас учениците ни покриват ниво В1.1. Така след 8 клас те могат да започнат сертификатна подготовка за нива В2, С1 и С2.    

Вижте повече тук:

Цени 690 лв. | 940 лв.

Сертификатна подготовка 

 

Езиков център English Next Door е регистриран изпитен цетър на Trinity College London от 2009 година. Всички ученици в годишно обучение се подготвят безплатно за тези изпити, които се провеждат всяка година през месец юни. До 4 клас включително учениците се подготвят за устни изпити, а от 5 клас могат да се явят на комбиниран писмен и устен изпит. Обучаващите се в ниво В2 и по-високо могат да избират курс за подготовка за следните изпити - FCE, CAE, CPE, IELTS, ISE. 

 

Вижте повече тук:

Цена 1050 лв.

Курсове по английски език за възрастни и обучение по френски, испански и немски език

Освен вечерните и съботно-неделни курсове по английски език за възрастни, езиков център English Next Door предлага индивидуално и групово обучение по френски, испански и немски език. 

 

Вижте повече тук:

Цени 350 лв. | 480 лв.

Фирмено обучение и български език за чужденци

Езиковият център предлага фирмено обучение в два варианта - на място в офиса на фирмата и с включване на служители в курсовете, организирани в помещенията на езиковия център. Предлагаме и обучение по български език за чужденци. Пример за дългосрочно и ползотворно сътрудничество е обучението на служители от Ubisoft Bulgaria, BNP Paribas, Теленор, НИК Електроникс и др. 

 

Цени 8 лв. | 20 лв.

Вижте повече тук:

Езиков център
English Next Door
гр. София 1712, Младост 3,
бл. 301, вх. офиси, офис 10
 
(02) 884 00 97
0884 618 190
office@english-nextdoor.com

Намерете ни:

 

  • Facebook Classic
  • Instagram
  • You tube

© 2006-2019 English Next Door

Всички права запазени