Завърших Intermediate level of English в езикова школа "English Next Door" през юни 2007. Тези два месеца обучение, освен необходимото ниво в езика и свободата да го ползвам, ми дадоха възможност да се запозная с невероятни курсисти и изключителни преподаватели. Подходът, с който преподавателите ни се отнесоха към нашето обучение и желанието им да разберем и научим езика бяха наистина безупречни и всяка част от занятията бе обмислена и преценена до последната минута. За приятната обстановка допринасяше и просторната, светла зала с удобни маси за писане и възможността за Listening exercise. Радвам се, че имах възможността да се обучавам в "English Next Door" и да се убедя, че в ръцете на професионалисти всичко е възможно. Очаквам с нетърпение да стартира следващото ниво.

-- Ивелина Банова, курс ниво Upper-Intermediate 2008 г.

Искам да изразя най-искреното си възхищение от преподавателките в English Next Door, с които имах възможност да се запозная по време на курсовете за нива Beginner и Еlementary.  Те са на много високо ниво и обясненията, които дават на курсистите са напълно достатъчни, за да се научи английски език. Ако имам възможност, бих  продължила и в следващото ниво. Много ви благодаря.

 

-- Диана Генова, завършила курс за начинаещи и ниво Elementary 2009 г.

 

През учебната 2009-2010 година синът ни беше в първи клас и завърши начален курс по английски в English Next Door. Изключително сме доволни от сериозния подход към материала и доброто отношение към децата. Тази година очакваме с нетърпение започването на часовете в школата.

-- Весела Стаматова, м. септември 2010 г.

 

Много съм доволна от обучението ми в English Next Door. Преподаватели те са професионалисти. Обръща се индивидуално внимание на всеки. Обяснява се всяко нещо, докато всички в курса не го разберат, което е много важно! С удоволствие препоръчвам English Next Door на всеки, който е решил да научи английски език, както писмено, така и говоримо!

 

-- Петя Иванова, 10 септември 2013 г.

Езиков център
English Next Door
гр. София 1712, Младост 3,
бл. 301, вх. офиси, офис 10
 
(02) 884 00 97
0884 618 190
office@english-nextdoor.com

Намерете ни:

 

  • Facebook Classic
  • Instagram
  • You tube

© 2006-2019 English Next Door

Всички права запазени