logo_English.jpg

Летен езиков лагер в Англия

Заведохме над 100 деца в Англия през годините. ​Много от децата идваха на летен езиков лагер няколко години поред.

 

Вижте защо детето ви ще има полза от езиковия лагер във Великобритания:

 • ще упражнява всичко научено по английски език в автентична обстановка

 • ще участва в ежедневно обучение по английски, провеждано от англичани по 20 часа на седмица

 • ще завърже ценни приятелства с деца от други държави

 • ще посети невероятни места, ще се запознае с местната кухня, ще обогати културата си

 • ще се забавлява и ще подобри уменията си за общуване

Избрах дъщеря ми да участва в езиковия лагер в Англия най-вече заради ползата от общуването на езика. С всяка изминала година виждам, че това става по-лесно, което означава, че ползата е налице. Условията са отлични - храна, битови условия, организация на целия процес, и което е добре - нито за момент не съм изпитвала притеснение, че дъщеря ми няма да бъде достатъчно обгрижена. 

родител

Милена Кирниколова

Още когато бях 8 клас се записах на първия си летен лагер. В началото наистина бях скептично настроен, но се оказах в грешка - бях изключително доволен, защото направих приятелства с много хора и станах по уверен в себе си и в уменията си! Обстановката те предразполага да говориш по-свободно и с повече самочувствие, което за мен е най-важното преимущество във владеенето на чужд език! И така в продължение на 3 години ходих всяко едно лято.

18 г.

Руслан Апостолов

На първото ми посещение на летния лагер в Англия срещнах и се сприятелих с много хора от различни държави, подобрих си говоренето на английски и си забавлявах. За това отидох още 4 пъти, които напълно си заслужаваха!

17 г.

Борис Димитров

Организация на летен езиков лагер в Англия

Езиков център English Next Door е представител за България на Concorde International, организация с над 45-годишен опит в тази дейност, акредитирана от British Council и всички отговорни за тази дейност институции в Англия.

 • Две седмици от 8 до 22 юли 2020 г. с пълен пансион.

 • Обучението по езика е 20 часа на седмица, като се учи до обяд и два пъти седмично следобед със специални часове за английска култура.

 • Групите са съставени от курсисти от цял свят, което предполага общуване само на английски. На края на курса всеки получава сертификат.

 • Във времето следобед, когато курсистите не са в час, се организират кратки екскурзии в града и околността или спортни дейности.

 • Екскурзиите са до Лондон, Оксфорд, Стоунхендж и Бристол .

Цена

 • Цената за две седмици престой в Kingswood School Bath е 1678 GBP (839.00 GBP на седмица) с плащане на капаро от 200 GBP до 13 декември 2019 г. Цената включва обучение, настаняване, храна, екскурзии и други културни мероприятия, както и медицинска застраховка за пътуването и престоя в Англия. 

 • Цената не включва самолетния билет. Тъй като трансферът е в сряда, полетът ще бъде с България Ер и цената му зависи от времето на купуване(февруари 2020), броя на хората в групата и възрастта на пътуващите.

 • Пътуването се осъществява от летище София. Плащането на билетите става през м. февруари, а окончателното плащане на таксата за лагера е в края на м. май. При група от 10 човека не се плащат трансферите с автобус от летище Хийтроу до базата и обратно. При по-малко от 10 човека обикновено се плаща еднопосочния индивидуален трансфер от около 70 GBP на човек.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

We'd love to hear from you

logo_English.jpg