logo_English.jpg

Летен езиков лагер в Англия

Заведохме над 100 деца в Англия през годините. ​Много от децата идваха на летен езиков лагер няколко години поред и останаха омагьосани от Кент.

 

Вижте защо детето ви ще има полза от езиковия лагер във Великобритания:

 • ще упражнява всичко научено по английски език в автентична обстановка

 • ще участва в ежедневно обучение по английски, провеждано от англичани по 20 часа на седмица

 • ще завърже ценни приятелства с деца от други държави

 • ще посети невероятни места, ще се запознае с местната кухня, ще обогати културата си

 • ще се забавлява и ще подобри уменията си за общуване

родител

Милена Кирниколова

Избрах дъщеря ми да участва в езиковия лагер в Англия най-вече заради ползата от общуването на езика. С всяка изминала година виждам, че това става по-лесно, което означава, че ползата е налице. Условията са отлични - храна, битови условия, организация на целия процес, и което е добре - нито за момент не съм изпитвала притеснение, че дъщеря ми няма да бъде достатъчно обгрижена. 

18 г.

Руслан Апостолов

Още когато бях 8 клас се записах на първия си летен лагер. В началото наистина бях скептично настроен, но се оказах в грешка - бях изключително доволен, защото направих приятелства с много хора и станах по уверен в себе си и в уменията си! Обстановката те предразполага да говориш по-свободно и с повече самочувствие, което за мен е най-важното преимущество във владеенето на чужд език! И така в продължение на 3 години ходих всяко едно лято.

17 г.

Борис Димитров

На първото ми посещение на летния лагер в Англия срещнах и се сприятелих с много хора от различни държави, подобрих си говоренето на английски и си забавлявах. За това отидох още 4 пъти, които напълно си заслужаваха!

Организация на летен езиков лагер в Англия

Езиков център English Next Door е представител за България на Concorde International, организация с 45-годишен опит в тази дейност, акредитирана от British Council и всички отговорни за тази дейност институции в Англия.

 • Две седмици от 9 до 23 юли 2019 г. с пълен пансион.

 • Обучението по езика е 20 часа на седмица, като се учи до обяд и два пъти седмично следобед със специални часове за английска култура.

 • Групите са съставени от курсисти от цял свят, което предполага общуване само на английски. На края на курса всеки получава сертификат.

 • Във времето следобед, когато курсистите не са в час, се организират кратки екскурзии в града и околността или спортни дейности.

 • Първата неделя екскурзията е до Лондон, а другата до Брайтън – курорт на южното крайбрежие. В полудневните екскурзии е включено посещение на Rochester Castle и увеселителен парк “Flip Out” Ashford.

Цена

 • Цената за две седмици престой е 1598 GBP (799.00 GBP на седмица) и включва обучение, настаняване, храна, екскурзии и други културни мероприятия, медицинска застраховка и преводни банкови такси.

 • Цената не включва самолетния билет. Тъй като трансферът е във вторник полетът ще бъде с British Airways. Вероятната цена на билета е 300-350 Евро и зависи от времето на закупуване, броя на пътуващите и възрастта на децата.

 • Пътуването се осъществява от летище София. Плащането на билетите става през м. февруари, а окончателното плащане на таксата за лагера е в края на м. май. При група от 10 човека не се плащат трансферите с автобус от летище Хийтроу до базата и обратно. При по-малко от 10 човека обикновено се плаща еднопосочния индивидуален трансфер от около 70 GBP на човек.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

We'd love to hear from you

logo_English.jpg