top of page

Видове обучения/ Tuition

Езиковият център предлага обучения по езици за всички възрасти, включително подготовка за изити и езикови курсове в Англия и други страни. 

Повече информация може да намерите в брошурите за всеки вид обучиние.

Годишно обучение за ученици и предучилищна възраст/ Yearly courses for children

Годишното обучение за ученици и предучилищна възраст започва последната седмица на месец септември и завършва в края на месец май с тържество на което присъстват родители и близки на децата. 

 

Вечерни курсове за възрастни/ Courses for adults

Това е най-търсената форма на обучение от възрастните ни курсисти- работещи и студенти. В тези курсове могат да се включат и ученици на възраст 16+ години, които искат да изкарат две нива за една учебна година. Стандартно тези курсове са с продължителност 4-4,5 месеца (септември - февруари и февруари- юни). За нива В1 и по -високи може да се организират и по-кратки 2-3 месечни курсове. Летните ни интензивни курсове са с продължителност 2 месеца. Издаваме сертификат при успешното завършване на нивото.

Подготовка за изпити/ Certificate preparation

При нас може да се подготвите за изпитите на Cambridge Assessment English - детските изпити Starters, Movers , Flyers, PET (A2), KET (B1),

FCE (ниво B2) и CAE (ниво C1), както и за изпита IELTS.   

* От 2020 година вече не подготвяме за изпитите на Trinity College London.

 

Резултати от изпити / Exam Results

Английски език в Англия/ English in England

English Next Door организира летни езикови ваканции в Англия от 2009 година. Най-търсени са групите за ученици 8-17 години с настаняване в пансион, обучение по езика всеки ден и екскурзии.Този езиков лагер се провежда през месец юли и е с продължителност две седмици.

Други варианти са едноседмичните езикови лагери през пролетната ваканция и  курсовете за възрастни, студенти и семейства с деца, които се организират през цялата година. Настаняването може да е в семейства, пансион или апартаменти на самообслужване за семействата.

В програмата HOME LANGUAGE TUITION може да се включите, ако искате да учите немски в Германия, френски във Франция или испански в Испания.    

 

 

bottom of page