top of page

Видове обучения/ Tuition

Езиковият център предлага обучения по езици за всички възрасти, включително подготовка за изити и езикови курсове в Англия и други страни. 

Повече информация може да намерите в брошурите за всеки вид обучиние.

Годишно обучение за ученици и предучилищна възраст/ Yearly courses for children

Годишното обучение за ученици и предучилищна възраст започва последната седмица на месец септември и завършва в края на месец май с тържество на което присъстват родители и близки на децата. 

 

Вечерни курсове за възрастни/ Courses for adults

Това е най-търсената форма на обучение от възрастните ни курсисти- работещи и студенти. В тези курсове могат да се включат и ученици на възраст 16+ години, които искат да изкарат две нива за една учебна година. Стандартно тези курсове са с продължителност 4-4,5 месеца (септември - февруари и февруари- юни). За нива В1 и по -високи може да се организират и по-кратки 2-3 месечни курсове. Летните ни интензивни курсове са с продължителност 2 месеца. Издаваме сертификат при успешното завършване на нивото.

Подготовка за изпити/ Certificate preparation

При нас може да се подготвите за изпит по разговорен английски на Trinity College London в 12 нива, съобразени с европейската езикова рамка.Може да сте сигурни, че за Вашето ниво на английски език има съответното ниво на изпитите GESE.

Вариантите за писмен изпит по английски език, за които подготвяме курсистите ни, са - ISE Trinity College London; FCE, CAE, CPE на Cambridge University, IELTS.    

 

Резултати от изпити / Exam Results

Английски език в Англия/ English in England

English Next Door организира летни езикови ваканции в Англия от 2009 година. Най-търсени са групите за ученици 8-17 години с настаняване в пансион, обучение по езика всеки ден и екскурзии.Този езиков лагер се провежда през месец юли и е с продължителност две седмици.

Други варианти са едноседмичните езикови лагери през пролетната ваканция и  курсовете за възрастни, студенти и семейства с деца, които се организират през цялата година. Настаняването може да е в семейства, пансион или апартаменти на самообслужване за семействата.

В програмата HOME LANGUAGE TUITION може да се включите, ако искате да учите немски в Германия, френски във Франция или испански в Испания.    

 

 

bottom of page